Satamakonttori Oy

Satamakonttorin baari ja kahvila

Saunan vastaanotto ja viihtyisä baari/kahvila

Satamakonttorin saunan vastaanotto sijaitsee vanhassa, 1800-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa, joka on remontoitu uuteen tarkoitukseensa vanhaa kunnioittaen. Sijaintimme kemiläisten kesäolohuoneen, sisäsataman ytimessä ja rantabulevardin varrella on ihanteellinen pienelle baarille ja kahvilalle.

Asiakkaitamme ovat saunojien ja uimarien lisäksi niin satunnaiset ohikulkijat, ulkoilijat, jäällä hiihtävät kuin järvellä veneilevätkin – oikeastaan ihan kaikki kemiläiset, mutta myös turistit.

Satamakonttorin baarin aukioloajat

Kesäaikaan palvelemme baarissa aina kun saunakin on avoinna eli normaalisti kuutena päivän viikossa. Yleiset saunavuorot ovat pääsääntöisesti iltaisin, mutta viikonloppuna pääsee lauteille myös päiväsaikaan. Talvisin olemme avoinna pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa, kun saunakin on auki.

Meillä järjestetään paljon yksityistilaisuuksia, jolloin sauna on muulta yleisöltä suljettu. Tällöin myös baarin ovet ovat säpissä. Viikoittaiset aukiolot voit tarkistaa somekanavillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

Baarissa tarjolla

Meillä on valikoimassa mietoja alkoholijuomia, kuohuviiniä sekä perusvalikoima viinoja. Palan painikkeeksi voi haukata pikkusuolaista purtavaa: höyrymakkaraa tai konttorin hodaria. Talvipakkasilla parhaalta maistuu minttukaakao eli hiukan sesonkienkin mukaan mennään.

Kahvilavalikoimassa kahvin, teen, kaakaon, limpparin ja mehun lisäksi jotakin makeaa tarjolla. Meillä on myös pikkuinen jätskibaari ja esim. sipsejä naposteluun.

Polttarit, tyhy-päivät, juhlat ja muut yksityistilaisuudet

Järjestä yksityistilaisuutesi satamakonttorin saunalla: polttarit, yrityksen tapahtumat, syntymäpäivät jne. Meiltä rentouttava saunaelämys, herkulliset ruoat sekä tarpeeksi kurkunkostuketta. Tervetuloa.

Yhteystiedot

Satamakonttori Oy, Rantabulevardi 1, 94100 Kemi
Katso sijainti kartalla