Satamakonttori Oy

Yksityistilaisuudet: kokoukset, polttarit, juhlat

Yksityistilaisuudet yrityksille ja yhdistyksille

Satamakonttorin saunalla kokoonnutaan ja kokoustetaan pienillä porukoilla varsin usein. Saunan yhteydessä oleva oleskelutila käy hyvin kokouksien järjestämiseen esim. työmaakokouksiin ja erilaisiin palavereihin. Tilaan on saatavilla kokousvarustelu ja istumapaikka pirttipöydän äärellä löytyy noin kymmenelle. Virallisen osuuden jälkeen kokousta voi jatkaa saunan lauteilla ja meren tai porealtaan laineilla.

Yritykset ja yhdistykset viettävät meillä usein myös tykyiltapäivää, saunailtaa tai pikkujouluja. Varaa oma tilaisuutesi heti.

Polttarit, synttärit ja muut juhlat yksityisille

Satamankonttorin saunatilat sopivat mitä parhaimmin polttareiden tai pienten syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Saunaan mahtuu reilut kymmenen henkeä kerrallaan, mutta ryhmä voi olla jopa lähes tuplat suurempi varsinkin kesäaikaan, kun löylyttelyt porrastetaan sopivasti. Saunan oleskelutilassa ja lasiterassilla on mukava istuskella ja nauttia muikeasta maisemasta. Ja maisema on tosiaan vaikuttava, niin kesällä kuin talvella.

Ruoat ja juomat kokouksiin ja juhliin

Yksityistilaisuuksien aikana baari on avoinna sovitusti. Tilaisuuksien ruokahuollosta vastaa yhteistyökumppanimme Sataman Krouwi, joka tarjoaa puolivuosittain vaihtuvassa menussaan maistuvat vaihtoehdot niin pienempään kuin isompaankin nälkään. Krouwissa onnistuu myös täysin räätälöity ruoka toiveidesi mukaan. Kannattaa siis kysellä myös listan ulkopuolelta. Vaihtuvat menut löydät somakanaviltamme.

Hinnasto

Sauna neljäksi tunniksi 330 €
Poreamme 170 €
Lisätunti 60 €
Pyyhevuokra 5 €/kpl

Saunatilan vuokraus sisältää uimapaikan vapaan käytön vuokrauksen ajan.
Meillä käy maksuvälineenä Smartum, Edenred, ePassi ja Tyky
Kysy lisää ruoka- ja juomamenuista saunalle!

Lue lisää Meri-Lapin ainoasta saunallisesta avantouintipaikasta.

Yhteystiedot

Satamakonttori Oy, Rantabulevardi 1, 94100 Kemi
Katso sijainti kartalla